takk!jeg er helt blank på dette..har jo lest en hel haug bøker men hvordan får jeg registrert det da?hyggelig å følge med på din side..men jeg strever med å komma igang.....på forhånd takk for hjelpen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

I første omgang kan jeg forsøke å veilede deg når det gjelder registrering av bøker. Hvis du ikke finner din utgave, kan du enten velge en annen, og/eller etter hvert lære deg hvordan du legger inn manuelt.

  1. Øverst til høyre står det finn en bok. Der kan du skrive inn titlene på bøkene du ønsker å registrere. Klikk på Følg boka eller bokomslaget.

  2. Hvis du ikke har akkurat den boken som kommer opp, scroller du nedover siden, og der vil det komme opp flere utgaver av boken. Klikk på følg boka. Nå vil den dukke opp i hylla inne på din profil.

Du finner informasjon rundt boka blant annet Lesetilstand som vil være skal lese, har lest, osv. Så finner du et felt med Bokhylle. Det forutsetter at du har laget bokhyllene ferdig på forhånd.

Slik lager du bokhyller:

  1. Klikk på Min side, så Boksamling. På venstre side av skjermen finner du en blyant, klikk på den. Da kommer det frem felt du kan skrive inn forslag til navn på bokhyllene dine. Navn: Farge: Opprett bokhylle

Lykke til, spør hvis du lurer på noe. Foreslår at de utgavene du ikke finner, så velg en som ligger inne her. Senere kan du lage din egen utgave.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

hei Gretemor <3 her var det mange hjelpsomme for en som snubler litt i starten;O)....her kan en finne mye en ikke har lest før ja!fint med tips nå som det er høst og lesetid!dette blir gøy med litt trening!ha en fin ettermiddag!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ha en fortsatt fin dag du også, og ikke vær redd for å spørre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du registrerer boken ved å gå inn på hovedsiden til boken og trykker på "følg boken". Da kan du registrere status på boken, dato, terningkast og mye annet. Ellers er det mye tips på tråden Bokelskere 2.0 under -Om bokelskere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

takk Vibeke ! skal prøve igjen <3 da registrerer jeg deg som en følger;O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig, det kan virke litt tungvint i begynnelsen men det er bare å prøve seg fram. Når du har gjort det ett par ganger så går det av seg selv. Og det er bare å spørre om det er noe du sliter med, de fleste her hjelper om de kan :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg skjønte plutselig at det går an å kopiere på omslaget,slik at boka legger seg i en såkalt boksamling....mange av bøkene er jo lest for en tid tilbake;O)..ektefellen har vært med lenge....må jo prøve å finne ut av dette for å imponere litt;O)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Helge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarte