Kult at du har tatt over bokhelgpinnen. Den jobben gjør du bra! Er litt lat nå. Kan jeg jukse i første omgang og si at helgeboklista mi ligger på www.huvenes.no

kommer med mer utfyllende her i morgen.

lader opp til neste helg. skal på stille hyttetur med markstang og kompis. lesetips?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Du er fortsatt her ja, du og bokhelgen ble borte så jeg "stjal" ideen din :-) Du får si ifra om du ønsker den tilbake, I mellomtiden skal jeg prøve å holde liv i tradisjonen din.

Du får vel ikke tid til å lese når du skal på guttetur :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Seff er jeg her fremdeles. Litt mer ro her enn på FB og litt mer liv enn i Underskogen. Litt lesnigng blir det alltid. Bokhelgen har du tatt og den skal du ha!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg aner ikke mer om denne boka enn at jeg har sett den her inne og liker omtalen: http://bokelskere.no/finn/?hos=bokelskere.no&finn=Ned+til+elva Skulle jeg tatt en råkjangs ville jeg valgt denne:) Og når jeg surfet etter anmeldelser fant jeg disse om Ned til elva: http://m.db.no/2012/03/04/kultur/bok/litteratur/litteraturanmeldelser/anmeldelser/20491572/?www=1 og http://m.nrk.no/m/artikkel.jsp?art_id=18005264&a=1.8005264&f=/kultur-og-underholdning/&h=www.nrk.no Beklager de lange linkene. Ikke fortrolig med ny formatering enda.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

takk for tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergTheaStig TKirsten LundSissel ElisabethBeathe SolbergLailaNtotheaalpakkaNorahSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldTor-Arne JensenHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaCarine OlsrødReadninggirl30