Møtet mellom Frank Berg og barndomsvennen Henrik Husten, en stille kveld på en vei i Nittedal, førti år etter at de sist så hverandre, er opptakten til denne boka. De gamle vennene tilbringer en kveld sammen før Henrik forsvinner igjen.

Jeg opplever dette som en meget godt fortalt historie. Man føler mens man leser denne boka. Kjenner på uvissheten som Frank føler, behovet hans for å forstå, man lurer på hvor Henrik er blitt av, kjenner ubehaget ved brikkene som ikke er på plass. Etterhvert forstår leseren hvorfor ting ble som de ble, og hvorfor Henrik og Frank er blitt til dem de er. Handlingen går rolig fremover. Du rekker å bli nysgjerrig før nye brikker faller på plass.

Forlaget setter denne i kategori med Berlinerpoplene - jeg forstår hvorfor. Dette er en bok som er verdt å lese. Spent på å høre hva andre synes om den!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

HeddaMIngunn SKirsten LundSynnøve H HoelHarald KVannflaskeBjørn SturødJane Foss Haugenandrea skogtrø egganTove Obrestad WøienEvaTor-Arne JensenFrode TangenKristine LouiseTheaLailaMorten MüllerThereseHilde H HelsethReadninggirl30SolveigKaren RamsvikGunillaBeathe SolbergLabbelineHeidiHeidi HoltanMetteRuneEli HagelundMarit HåverstadBertyVibekeLaila StenbrendenBerit B LieMonica  SkybakmoenLars MæhlumChristin SillibakkenStine SevilhaugMona Hagen