Enkelt: "Entusiasme og raseri" av Ari Behn. Intetsigende fra begynnelse til slutt og boka er et "oppkomme" av kvalmende fraser og setninger. Lurer på hva han ønsker å oppnå med å spy ut det ene ordet "verre" enn det andre? Sjokkere omverdenen, distansere seg fra kongefamilien? Jeg synes det var litt "fjortis-aktig" over språkbruken hans i boka og er lite imponert.

Boka framstår som en selvbiografi der Behn synes synd på seg selv fordi han ikke kan "gjøre som han vil" pga giftermålet med Martha. Samtidig så virker det som om han kun er ute etter en ting: å sjokkere. Jeg tror enhver forfatter hadde havnet i skuddlinja med denne boka.

PS: jeg var ganske så åpen da jeg startet på boka, for jeg synes egentlig Behn er ganske ok, men den "good-willen" er blitt betraktelig redusert!

Nei, jeg hadde ikke turd å gitt vekk boka til noen jeg, uansett hvor mye jeg mislikte personen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg tenkte en gang i tiden at jeg skulle gi fyren en sjanse, og bladde optimistisk opp på første side, men etter noen få setninger var jeg introdusert til figuren Kryx Zisswoll og holdt på å spy, så jeg la den raskt fra meg... Bare navnevalget var så utrolig barnslig...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hoho. Ari Behn er en rev jeg aldri kommer til å lese.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Sissel ElisabethKari FredriksenTheaNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaHeidi LTone Maria Jonassen