Så godt å høre at en av dine verste bøker er "Kollektivt selvmord". Alle skryter boka opp i skyene, men jeg kan faktisk heller ikke fordra den. Jeg liker ikke Paasilina i det hele tatt, mot normalt vil jeg tro?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg er blodfan av Paasilina!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du er en av mange har jeg forstått. Godt vi har ulike meninger. Det krydrer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Stiller meg bak når det gjelder Paasilina.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har ikke helt sansen for ham jeg heller.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ikkje eg heller ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ble kjempeskuffa over Kollektivt selvmord og hvis de andre han har skrevet er i samme stilen, kan jeg godt stå over.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har kun lest to av ham. Utenom ovennevnte har jeg også lest "Harens år", den likte jeg litt bedre enn "Kollektivt selvmord", men tror neppe jeg kommer til å lese flere bøker av denne forfatteren.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt å høre at vi er flere. De fleste sier at han er ustyrtelig morsom, og jeg bare gjesper og sovner. Jeg har gitt han opp, det er for mange gode bøker i denne verden å leve seg inn i.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieEli HagelundTonjeHarald KNorahTheacathyPiippokattaalpakkaHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergLailaNtotheaSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldTor-Arne JensenHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadBente L.Egil StangelandKristine Louise