Når det gjelder valg av sortering i en tråd, ønsker jeg meg et valg som viser de eldste innleggene først, men fortsattt med innrykk for svar. Det blir da lettere å følge tråden kronologisk samtidig som man får en god oversikt over hva som er svar på hva.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Prøv ctrl+f og søk etter "sorter etter". :-)

Redigert: Jeg ser nå at du hadde sett sorteringsalternativet, men ønsket innrykk. Innrykkene er fjernet fordi når de mister konteksten, hjelper ikke innrykket i forståelsen.

Du kan imidlertid klikke på "André Nesse som svar til berilia", og den viser svaret jeg henviser til ved å markere det gult.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg formulerte meg nok feil. Det jeg ønsker, er sortering på samme måte som det som er default nå, men der de eldste innleggene og de eldste svarene kommer først. Altså fortsatt med en sortering der det tas hensyn til hva som er svar på hva.

Jeg ser for meg at det da blir enklere å følge svarene i tråden ettersom man slipper hoppene som oppstår fordi det nyeste skal komme først, men svarene liksom er i omvendt rekkefølge, om du skjønner hva jeg mener. Slik det er nå opplever jeg det som litt vanskelig å følge med på hva som er svar på hva og hvem som har svart først og sist når det blir lange tråder med mange svar på forskjellige steder.

Mulig det ikke er enkelt å få til, da. Det er bare et ønske/forslag som jeg tror kunne gjort det mer oversiktlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jørgen NHarald KLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågMads Leonard HolvikVannflaskeLailaLinda NyrudHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil StangelandBenedictealpakkaRisRosOgKlagingDaffy EnglundBjørg L.Tine SundalDemeterEli HagelundKirsten LundIngunn SBeathe SolbergLinda RastenLisbeth Kingsrud KvistenTor Arne DahlAnneWangReidun SvensliPernille GrimelandChristofferRandiAHelena EHeidiAlice NordliJarmo LarsenGeir Sundet