jeg er mest ute etter hva er forskjellen og hvorfor det er ulikheter fra det "gamle" systemet.

En diskusjon om en bok vil dukke opp på diskusjonssidene, i motsetning til en bokomtale.

De bokomtalene med flest stjerner vi dukke opp i langform på bokdetaljsider.

Diskusjonstråder for en bok vil dukke opp i oversiktssform på bokdetaljsider, sortert etter totalt antall stjerner.

En bokomtale vil også vise et eventuelt terningkast man har gitt boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hadde i utgangspunktet ikkje tenkt å blande meg inn i diskusjonen....Men, eg for min del er svært fornøgd med at bokomtalar blir skilt ut frå diskusjonar. Eg brukar dei litt lengre bokomtalane både i lesesirklar og når eg skal velje ei ny bok. Tidlegare var det vanskeleg å finne dei - gøymde inne i mange og lange diskusjonar. No kan ein lett leite dei fram - takk for det! Noko anna er at bokomtalane kanskje kunne plasserast lenger ned - slik at det ikkje var det første som dukka opp når vi vil kommentere ei bok.(då kan vi kanskje unngå at dei kortaste innlegga vert plasserte der??)

Det eg har erfart med lange bokomtalar tidlegare, er at dei fleste får nokre stjerner, og /eller nokre korte kommentarar til skribenten. Om det er noko vi vil kommentere ytterligare, så kan vi enkelt ta ut eit sitat og diskutere det under diskusjonar. Og - om vi først og fremst er ute etter også andre sine meiningar om boka, så legg vi vår vurdering av boka under diskusjonar.

Mi erfaring er at alt nytt er uvant i starten, men at det meste "går seg til"..DETTE BLIR BRA! Ha ei god helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Etter noen dagers erfaring med skillet mellom Omtale og Diskusjon er jeg frustrert. I de tidligere diskusjonene om dette skillet var hovedargumentet fra "skilletilhengerne" at de mer seriøse, dyptgående og detaljerte omtalene burde ha sin egen plass. Greit nok, men storparten av det som nå blir lagt under omtaler er av typen "Flott bok!", "Anbefales!" etc. Dette var da vel ikke meningen?

Kunne det kanskje være en ide å flytte "omtale"-feltet litt lenger ned på bokdetaljsida, så man iallfall må skrolle litt for å finne det? Slik det er nå, mistenker jeg en del av "omtalerne" for å benytte første og beste anledning til å si noe om boka de har lest, uten å sjekke resten av sida. Dermed går de jo glipp av både gamle diskusjonstråder og muligheten til å starte en ny diskusjon.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Uff, dette føles noe kronglete....
Er det bare jeg som er treg??
Utrulig flott med forhåndsvisinga her, foresten....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBente