Ja, det har du absolutt rett i. Har faktisk tenkt over at kolonnene i aviser blir litt smale - ser i Adressa som ligger ved siden av meg her at det bare er ca 5 ord per linje i nyhetsartiklene.

Men i de tre bøkene jeg brukte når jeg testet, så har det vært veldig likt antall ord per linje. 11 i Loe, og det var vel 11 og 12 i de to andre hvis jeg ikke husker helt feil (og det gjør jeg nok ikke ;))

Ser ut som det er veldig vanlig egentlig. Sjekket i tre andre romaner som ligger her, og det er 11 og 12 det går i faktisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nå framstår vel jeg som helt manisk, men til helvete med det, som hovedpersonen i Fakta om Finland sier hele tiden. Poenget er at jeg målte en gang til, og fikk 360 ord i minuttet. Mulig jeg ubevisst leste litt ekstra fort, med tanke på at jeg fikk 300 i stad. Boken er jo akkurat den samme. Herregud, jeg kommer jo til å bli ferdig med boka i kveld :) Godt det finnes mer å ta av!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaCathrine PedersenMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.Morten JensenSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil Stangeland