Vakkert... Men jeg tenkte jeg skulle gi tilbakemelding om at jeg ikke får lagt til lesedato på bok jeg leste ut i dag...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Fikset!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hos meg går det greit. Når du klikker på boka, og helt til høyre står det lesedato med blå skrift, klikk der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg får opp feilmelding når jeg gjør det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samme her, får ikke lagt inn lesedato. Regner med at dette er oppstartsproblemer, ellers spennende å utforske det nye designet. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg får ikke lagt til dato på bok lest ut i går.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg finner bare årstallet jeg har lest bøkene nå, ikke den eksakte datoen... betyr det at det er slettet? Jeg har vært supernøye med å registrere ting på riktig dato for hver eneste bok jeg har registrert det siste året, så det ville vært ganske irriterende for meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ikke slettet. Nå viser nøyaktig dato! :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Samme her! Jeg håper ikke den informasjonen er tapt? Jeg har også vært supernøye med datoene det siste året... Nå er heldigvis flesteparten av disse også registrert på goodreads, men likevel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudWenche VargasKatrinG