Bjørndalstrilogien av Trygve Gulbranssen, består av Og bakom synger skogene, Det blåser fra Dauingfjell og Ingen vei går utenom.

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen:

"Denne slektskrøniken om Bjørndalsfolket fra en østlandsk skogsbygd på 1700-tallet er en høysang til de store skoger og de brede bygder med overtro og sagn, romantikk og realisme. Menneskene er enkle, med sans for tradisjoner og herdet av livskampen. Bjørndalsætten har aner tilbake til storfolk i landets velmaktstid, det står en egen skrekk og respekt av dem nede i bygda. Bøkene utkom første gang i årene 1933-35."

Et storverk med gravitas verdt sin vekt i gull.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Beathe SolbergJulie StensethIngunn STorill Elisabeth RevheimEli HagelundBjørg L.HildaReadninggirl20Lars MæhlumBokambulansenKristinAnneWangElisabeth BækkenSigrid NygaardChristinaKristine LouisesiljehusmorLisbeth Kingsrud KvistenAmanda ASynnøve H HoelIngunnJKarin BergTine SundalHarald KJane Foss Haugeningar hReidun SvensliErlend Rødal VikhagenHeidiThomas KihlmanEileen BørresenMalinEgil StangelandBjørg  FrøysaaTherese HolmHegeritaolineKikkan HaugenRalingsformidlerneMonaBL