Gi det noen uker til, så har du så mye på "Skal lese"-lista di at du ikke vil klare å komme deg gjennom den. Selv må jeg nesten kutte ned på besøkene her inne, for det er demotiverende å se en stadig voksende liste over bøker jeg vil lese (150+ nå), men som jeg ikke har tid til å lese igjennom.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er klart at du får tid til å lese disse bøkene. Selv er jeg veldig mye eldre enn deg og har over dobbelt så mange bøker på "skal-lese-listen min" :) Tillater ikke meg selv å tenke sånn, i stedet fokuserer jeg på de jeg leser nå.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenChristoffer SmedaasTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik Vale