Takk for listen. Ganske morsom lesning. Jeg har ikke lest en eneste bok av John Grisham og jeg er usikker på om det er noe kvalitetsstempel å havne på denne lista. Blir det fifty shades for 2012?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Sånn jeg oppfatter denne listen så er det vel mye både og når det gjelder kvalitetslitteratur. Sistnevnte synes jeg det er flere av jo lenger bak i tid vi kommer.

Når det gjelder Fifty shades-bøkene, så har jeg inntrykk av at de kun gis ut i paperback, og da er det en annen liste som gjelder, der ligger de på topp. Denne listen tar kun for seg skjønnlitteratur i innbundet form.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hittil i år ser ut det ut som Gone Girl av Gillian Flynn har solgt mest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenAlice NordliChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol