Så enig som bare det :-) Lest alle Nesbø sine bøker om Hole og nå har jeg fått nok. Panserhjerte blir det siste jeg leser om Harry Hole. Enig i at det er litt "cowboy stil" over Harry Hole (hvis det var det du mente). Syntes også boka var litt forutsigbar.

Jo Nesbø ga jo ut Hodejegerene og det var uten Harry Hole og en god spennende krimbok. Dette viser jo at Nesbø kan skrive krim uten Harry Hole.

Føler at Nesbø har tynet det som er mulig å få ut av denne karakteren. Må nesten nevne det utrolig dårlige språket også. Værre og værre for hver bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig. Tror ikke jeg kommer til å lese noe om HH på veldig lenge. Språklig er Nesbø i totalt forfall. Men pengene strømmer sikkert inn uansett...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldPiippokattaRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineHarald KInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergNtothea