Denne boken ble jeg ikke så begeistret over. Tung historie med masse henvisninger til filosofer og filosofier som jeg ikke hadde noe kjennskap til fra før. Og disse partiene ble da så tunge og partiene i mellom inneholdt så liten handling at jeg helt mistet tråden. Persongalleriet var heller uinteressant og jeg ble ikke engasjert i hovedpersonen i det hele tatt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg var i utgangspunktet litt enig i at det er en tung historie, og til tider partier som gav meg lyst til å legge den fra meg.. helt til jeg kom til slutten. Jeg elsket slutten! Mest fordi jeg ikke så den komme i det hele tatt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Holder på med den nå og nærmer meg slutten, men må helt ærlig innrømme at denne boken var et skikkelig gjesp. Tror ikke jeg fullfører den for å si det slik. Er jo så mye bedre bøker der ute..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er nettopp ferdig med boken og er fra meg av begeistring! Jeg synes ikke at den var tung selv om det var endel referanser som var ukjente for meg. Det var ikke noe problem, ting ble forklart godt underveis og jeg savnet ikke koblinger som for andre kanskje hever boken enda et hakk.

For meg var hovedpersonen en av grunnene til at jeg likte boken. Det positivt å lese en bok om en intelligent kvinne som ikke snakker om mensen og andre kvinneting hele tiden, og samtidig ikke er en "karierekvinne" som bare fokuserer på jobb og at hun ikke vil ha barn. Dette var en god, reflektert og nyansert kvinne, og de finner jeg få av i litteraturen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg likte denne boka veldig godt selv om jeg ikke kan si at jeg forstod alt. Plottet var spennende og jeg ble dratt inn i handlingen. Dette er en bok som fikk meg til å tenke og reflekte. En god og anderledes leseopplevelse :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste den på engelsk, og elsket den. Men den krever kanskje en viss kunnskap i filosofi, eller en vilje til å sitte med et leksikon ved sin side. Boken som kom før "The End of Mr Y" heter "PopCo," og den vil du kanskje like bedre. Den er ikke like tung (men likevel tyngre enn mye annet der ute).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i at for noen som faktisk har lest litt filosofi eller lært noe om det fra før vil ha større utbytte av boken. For meg ble det bare masse henvisninger til noe jeg ikke kjente til og det å slå opp såpass mye i leksikon ødelegger lesegleden min. Men kanskje jeg skal gi forfatteren en ny sjanse og prøve PopCo

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljeFride LindsethLisbeth Marie UvaagFindusIngeborg G