Jupp, da starter jeg å lese denne nå da, har hørt masse bra om den, så jeg kjenner jeg har høye forventninger... Håper jeg ikke blir skuffa. Gleder meg til å lese nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det er en tråd om denne boka. Der har jeg skrevet hva jeg synes om den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den har jeg lest...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Innfridde boka forventningene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På sett og vis ja, den hadde masse spenning og mange ideer som fremdeles engasjerer tankelivet mitt... Den var samtidig så annerledes enn det jeg hadde sett for meg at den skulle være, at jeg måtte omstille meg selv litt, for å faktisk kjenne at jeg likte den. Men det inntrykket som sitter igjen er at det var en god, spennende og interessant bok... Det som er kritikken min, er at jeg savnet en slags varme som fikk fram det menneskeverdet som bokas livssyn forfekter... Men det er muligens ikke lett å få fram i en spenningsroman?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag