Den svakeste dør

av (forfatter).

Hermon 2010 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.38 (8 terningkast.)

35 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Romanen belyser evolusjonsteorien og tar utgangspunkt i tohundreårsjubileet for Charles Darwins fødsel den 12. februar 1809. En professor leverer en kodet beskjed til en student like før han blir drept. Sammen med en paleontolog blir studenten trukket inn i en spennende jakt på professorens morder og på hans kontroversielle forelesningsmanus som er forsvunnet.

Omtale fra forlaget

Tohundreårsjubiléet for Charles Darwins fødsel den 12 februar 1809 feires i London med et stort vitenskaplig symposium. En forelesende professor leverer et kodet budskap til en doktorgradsstudent like før han blir druknet. Sammen med en amerikansk paleontolog blir studenten virvlet inn i en intenst spennende jakt på både professorens groteske morder og hans kontroversielle forelesningsmanus som er sporløst forsvunnet. Både liv og helse, tro og viten, etablerte sannheter og moderne overtro legges på vektskålen i denne forrykende spenningsromanen. "Idéen er knakende god. Kåre Skuland snur på flisa og tar en omvendt Dan Brown - og så er han stort sett bedre enn han på research og (i perioder) driv!" - Bjørn Are Davidsen, journalist og forfatter

Bokdetaljer

Forlag Hermon

Utgivelsesår 2010

Format Heftet

ISBN13 9788230208144

EAN 9788230208144

Genre Spenning

Språk Bokmål

Sider 384

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 3 3 0 1 0

Bokomtaler

Ikke verst - spennende og tankevekkende på samme tid... Av og til litt mange personer å holde rede på, men det kan være fordi jeg stort sett kun har hatt tid til å lese på kvelden når jeg allerede har vært trett... Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

-OK. Men husk at mennesket og sjimpansen har 98 prosent genlikhet, parerte Tawkins. -Og mennesket og bananen har 75 prosent genlikhet, slo Jansen tilbake. -Sånne prosenter er mer villedende enn veiledende. Avsanden mellom mennesket og sjimpansen er kolossal - særlig genetisk! Vi deler bare 20 prosent like proteiner - for eksempel.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er selve grunntanken i evolusjonslæren som er problemet, Ewa. At såkalt fremgang for artene betinger de svakestes død.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

"Min Jesus lever, derfor vil jeg leve" Bøker som har fulgt meg fra svarteste natta, og frem til og etter at jeg tok i mot Jesus i livet mitt. ...og plutselig skinte sola <3


Godt sagt! (5) Varsle Svar

ØNSKER Å LESE ! ! ! Lista er stort sett et resultat av hva jeg finner her inne på bokelskere! Det er bøker jeg ikke har, og som jeg stort sett ikke finner på biblioteket her.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Genesis-gåtene" av Kåre Skuland
 • "Kyss" av Ted Dekker
 • "Mellom kors og halvmåne - kristne perspektiver på møtet med islam" av Jan Opsal
 • "Rom - en roman" av James L. Rubart
 • "Veivalg" av Wm. Paul Young
 • "Snø i helvete - en selvbiografi" av David Åleskjær
 • "Norsk studiebibel - med forklaringer og kommentarer" av Thoralf Gilbrant
 • "Stormen" av William Sirls
 • "Ord i Bibelen" av Gunnar Johnstad
 • "Den Jesus jeg ikke kjente" av Philip Yancey
 • "Jabes' bønn - lev et liv i velsignelse" av Bruce Wilkinson
 • "Farlig tro - kristen i islams skygge" av Andreas
Alle bokanbefalinger for dette verket