Jeg har ikke lest Tante Augusta, mente å stille deg det samme spørsmålet :-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Kaster meg på for å anbefale "Tante Augusta" - den er min yndling av GG - sammen med "Vår mann i Havanna". Begge disse har en form for humor som tiltaler meg veldig. Lettlest og velskrevet. Og når jeg legger til at jeg også morer meg kostelig over Paasilina så har vi kanskje litt felles sans for humor?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har du forresten lest Konsulen av Greene? Hva synes du i så fall om den? Jeg har den stående ulest i hyllene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tante Augusta går rett i kofferten, takk skal du ha!
Jeg ser at det ikke bare er Paasilina vi deler, men også Wodehouse. Jeg laget en gang en Wodehouse-liste. Du han se den her
Britisk humor på sitt beste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og i mellomtiden har jeg kommet på et par bøker til:
Dagdrivergjengen av John Steinbeck og Fortell Zorbas, fortell av Nikos Kazantakis. Den siste ligger ikke inne i bokbasen, så jeg har lagt inn det eneste eksemplaret her: Zorba the Greek. Begge bøkene har jeg hatt som ferielektyre, og de er både morsomme og gode!

Du rekker vel ikke alt dette på én ferietur, men det kan jo være greit å ha noe å spe på med innimellom de tyngre bøkene seinere også ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundRandiAnniken RøilIngrid HilmerToveSverre HoemJørgen NHarald KLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågMads Leonard HolvikVannflaskeLailaLinda NyrudHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil StangelandBenedictealpakkaRisRosOgKlagingDaffy EnglundBjørg L.Tine SundalDemeterEli HagelundIngunn SBeathe SolbergLinda RastenLisbeth Kingsrud KvistenTor Arne DahlAnneWangReidun SvensliPernille GrimelandChristofferRandiA