Innlegget blir liggende på din egen profil under "diskusjoner du deltar i", så du finner lett ut hvilken av de 35 ulike diskusjonene om den boka det var du la inn ditt bidrag i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hmmm, - jeg skjønner ikke dette helt. På siden "Hva skjer" er det en liste over "Diskusjoner du deltar i". Der fremgår det at jeg har deltatt i 25 diskusjoner pr. side over 23 sider, og da blir det jo litt å bla seg gjennom;)
I tilknytning til den enkelte bok er jo også alle diskusjonene om den nevnt, men jeg synes definitivt ikke det er lett å finne ut hvor jeg har skrevet noe, hvis jeg må lete meg gjennom 35 diskusjoner!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg mener det må være lettere å klikke seg igjennom de (i verste fall) 23 sidene. Der ligger jo diskusjonen med entydig identifiserbar tittel. Og hvis du vet litt når innlegget ble skrevet, kan kanskje mange av de 23 utelukkes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skjønner jo at innleggene er gjenfinnbare, men på en utrolig tungvint måte! Og det er jo ikke alltid jeg er sikker på om jeg har skrevet noe, og enda mindre når;)
Så jeg fastholder at det hadde vært fint med en "spalte" på boksiden med "dette har du skrevet om boken" el.l.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja da, det er mange måter innlegget kunne bli lettere gjenfinnbart på - støtter deg på det. Jeg prøvde bare å vise hva som var lurest, slik nettstedet fungere per i dag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLars MæhlumNinaBjørg L.