Jeg vet at noen tidligere har skrevet om hva de ønsker av forbedringer her inne, men jeg har ikke fulgt så godt med, så det kan godt være at jeg nå gjentar hva andre har ønsket tidligere. Jeg har også fått med meg at André har noe lurt i ermet, men hva det er, er jo fremdeles en hemmelighet.
Hva jeg har oppdaget at jeg savner, er at den kommentaren jeg har skrevet om en bok blir stående på min profil i tilknytning til boken, sånn at jeg selv kan finne igjen hva jeg en gang har skrevet om den! Det er jo ofte mange tråder om en bok, og flink som jeg er(!), legger jeg inn min kommentar i tilknytning til en av disse. Derfor må jeg nå (tror jeg!), lete gjennom alle trådene for å finne ut om - og eventuelt hva - jeg har skrevet om en bok;) - Sånn er det når man blir gammel og teflonhjernen slår til;)
Tenk så greit det hadde vært om jeg fant min egen kommentar i tilknytning til "egen" bok!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Støtter deg veldig i dette. Har etterlyst det selv her.
Når det er mange tråder med mange underliggende innlegg så skulle jeg ønske at mitt eget innlegg var lettere tilgjengelig :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er veldig glad i å skrive sitater og savner at forfatteren kan få lov til å stå sammen med boktittelen. Alle kan selvfølgelig klikke på lenken, men det hadde vært fint og kunne lese både tittel og forfatter over selve sitatet.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Skulle ønske at der stod "lånt" på rullegardinen når man legger til bøker. At disse bøkene ikke blir innlemmet i vårt bibliotek som "ønsker meg".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Innlegget blir liggende på din egen profil under "diskusjoner du deltar i", så du finner lett ut hvilken av de 35 ulike diskusjonene om den boka det var du la inn ditt bidrag i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmmm, - jeg skjønner ikke dette helt. På siden "Hva skjer" er det en liste over "Diskusjoner du deltar i". Der fremgår det at jeg har deltatt i 25 diskusjoner pr. side over 23 sider, og da blir det jo litt å bla seg gjennom;)
I tilknytning til den enkelte bok er jo også alle diskusjonene om den nevnt, men jeg synes definitivt ikke det er lett å finne ut hvor jeg har skrevet noe, hvis jeg må lete meg gjennom 35 diskusjoner!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg mener det må være lettere å klikke seg igjennom de (i verste fall) 23 sidene. Der ligger jo diskusjonen med entydig identifiserbar tittel. Og hvis du vet litt når innlegget ble skrevet, kan kanskje mange av de 23 utelukkes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skjønner jo at innleggene er gjenfinnbare, men på en utrolig tungvint måte! Og det er jo ikke alltid jeg er sikker på om jeg har skrevet noe, og enda mindre når;)
Så jeg fastholder at det hadde vært fint med en "spalte" på boksiden med "dette har du skrevet om boken" el.l.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja da, det er mange måter innlegget kunne bli lettere gjenfinnbart på - støtter deg på det. Jeg prøvde bare å vise hva som var lurest, slik nettstedet fungere per i dag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland Skjeggerud