Temaet i seg selv kunne blitt en bra bok, men denne var alt for tungførdøyelig og lite interessant. Jeg synes man blir lite kjent med personene i boken og til tross for at det ikke var store boken tok den lang tid å lese fordi man glapp i historien underveis.. det var rett og slett for kjedelig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ser filmen går på NRK i kveld. Jeg leste denne i 2007, vil si jeg hadde lydbok. Den var litt spesiell og annerledes. Jeg konkluderte med at den også var litt interessant..spesielt problemstillingen; men den virket noe uferdig og ustrukturert. Ser jeg har bedømt den til terningkast 4, men det var nok nærmere enn 3-er. Skal kanskje se filmen og vurdere om den får mer helhet over seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Andreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakk