Jeg leste A Tree Grows in Brooklyn på engelsk - jeg foretrekker originalspråket når jeg behersker dét. (Ikke til forkleinelse for gode oversettere! Jeg vil bare aller helst ha forfatterens originalstemme "uten filter".) De andre Betty Smith-bøkene har jeg ennå til gode, riktignok så jeg i en bruktbutikk en norsk oversettelse av en av de andre (husker ikke tittelen lenger), men jeg lot den stå.

Her fant jeg imidlertid amerikanske amazon.com-oversikt over Betty Smiths bøker - jeg har amazon-kjøp-stopp fordi det er så enormt mange bøker jeg ønsker meg derfra, men det er helt trygt (og veldig enkelt) å kjøpe bøker gjennom amazon! Du får rapportere om du får lest flere bøker av Smith - okay? :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg leste også "A Tree Grows in Brooklyn" på engelsk, tror det var veldig viktig med tanke på å få den riktige "Brooklyn-følelsen":) Tenkte på "Tomorrow will be better", så på den andre tråden at du hadde funnet den norske utgaven i en bruktbutikk ja og lurte på om du kanskje hadde ombestemt deg og lest den allikevel;)

Det skal jeg gjøre! Takk for linken! Tenker som så at hvis ikke pengene strekker til, så vet jeg hva jeg skal ønske meg til jul;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude Jensen