Ja, det var hyggelig å se! Tittet på tråden og så boken hun anbefalte, "Tomorrow will be better". Sjekket om de hadde den på biblioteket, men akk nei, de hadde bare den norske oversettelsen... Leste du den noen gang på norsk? Jeg skulle så gjerne ha lest den på originalspråket!

Har forresten lest sammendraget av to andre bøker av Betty Smith; "Joy in the Morning" og "Maggie Now". Begge minnet meg veldig om "A Tree Grows in Brooklyn". Jeg kjøper normalt ikke bøker, men tror jeg blir nødt til å få tak i dem på en eller annen måte!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg leste A Tree Grows in Brooklyn på engelsk - jeg foretrekker originalspråket når jeg behersker dét. (Ikke til forkleinelse for gode oversettere! Jeg vil bare aller helst ha forfatterens originalstemme "uten filter".) De andre Betty Smith-bøkene har jeg ennå til gode, riktignok så jeg i en bruktbutikk en norsk oversettelse av en av de andre (husker ikke tittelen lenger), men jeg lot den stå.

Her fant jeg imidlertid amerikanske amazon.com-oversikt over Betty Smiths bøker - jeg har amazon-kjøp-stopp fordi det er så enormt mange bøker jeg ønsker meg derfra, men det er helt trygt (og veldig enkelt) å kjøpe bøker gjennom amazon! Du får rapportere om du får lest flere bøker av Smith - okay? :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste også "A Tree Grows in Brooklyn" på engelsk, tror det var veldig viktig med tanke på å få den riktige "Brooklyn-følelsen":) Tenkte på "Tomorrow will be better", så på den andre tråden at du hadde funnet den norske utgaven i en bruktbutikk ja og lurte på om du kanskje hadde ombestemt deg og lest den allikevel;)

Det skal jeg gjøre! Takk for linken! Tenker som så at hvis ikke pengene strekker til, så vet jeg hva jeg skal ønske meg til jul;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude Jensen