Jeg kjøpte den nylig i ettbinds pocketutgave, regner med at det er Kjempenes fall du snakker om. Pocketutgave i to bind har jeg ikke sett, men det kan jo godt finnes for det. Bind to i denne serien Vinter over verden forventes i salg 18.09.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det var på engelsk jeg lurte på da...hmmm....jeg skal undersøke det :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan du ikke finne ut hvor mange sider det er i den du har bestilt? Er det mellom 900 og 1000, så har du bestilt Fall of the giants, bok en av en triologi, hvor bok to kommer 18. september.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøpte den....må bare finne den fram igjen... Ble bare minnet på det fordi noen skrev om serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du leser lenger opp, så har jeg svart på det. Boken kommer ut både på engelsk og norsk 18. september, ifølge Amazon, Bokklubben, Bokkilden osv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, men jeg lurte ikke på del to av trilogien, vet du... Jeg lurte på om del en i trilogien var gitt ut i to bind. Men jeg forklarte meg så dårlig :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er "Kjempenes fall". Men jeg glemte å si at jeg har kjøpt den på engelsk, "The Fall of Giants". Da fikk jeg svar på at det er en serie, ja.... Jeg har jo ikke lest den første ennå! Den ligger på vent sammen med altfor mange andre bøker (SLUTT å kjøpe, SLUTT å kjøpe...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MetteAnne-Stine Ruud HusevågTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliTanteMamieAnn EkerhovdHarald KTorill RevheimVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11DemeterBeathe SolbergJarmo LarsenKirsten LundRandiAnniken RøilIngrid HilmerToveSverre HoemJørgen NLeseberta_23Mads Leonard HolvikVannflaskeLailaHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil StangelandBenedictealpakkaRisRosOgKlagingDaffy EnglundBjørg L.Tine Sundal