Jeg har lest og likt "I stormenes tid" og "World without end". Så kjøpte jeg den nye boka hans (vel, ny for et par år siden). Den skulle være veldig tung og stor....jeg venta på at den skulle komme i paperback. Men så tror jeg at jeg bare har kjøpt bind 1 av 2. Kan det stemme?

Vet noen om den er gitt ut i to bind i billigutgaven?

Jeg kan selvsagt google dette selv, men har prøvd og ble forvirret, for det så ut som om den også var kommet i pocket i ett bind? Jeg skjønte ikke helt....

Og så så jeg at noen nettopp la ut en tråd om en NY Follett-bok - kan det være fortsettelsen?

Åh, jeg har så mange bøker å lese!! :) Gleder meg over alt det fine jeg har til gode :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Del to av Kjempenes Fall er ikke utgitt enda. Den skal ifl ryktene komme på slutten av året.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva? Nå ble jeg enda mer forvirret. Mener du "Vinter over verden" som Gretemor skriver om under?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er ikke rart du blir forvirret. Utrolig nok kommer den norske oversettelsen samtidig med at boken blir utgitt på engelsk, og datoen skal være 18. september.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leser forresten at det er en triologi. bare for å gjøre forvirringen komplett ;) og ja, "Vinter over Verden" er del to og oppfølgeren til "kjempenes Fall".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men jeg lurte på om "Kjempenes fall" var utgitt i to bind i engelsk pocket....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Beklager misforståelsen. Jeg finner ingenting på nett som tilsier at de har delt boken opp i to bind. Skal være på ca 960 sider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg kjøpte den nylig i ettbinds pocketutgave, regner med at det er Kjempenes fall du snakker om. Pocketutgave i to bind har jeg ikke sett, men det kan jo godt finnes for det. Bind to i denne serien Vinter over verden forventes i salg 18.09.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var på engelsk jeg lurte på da...hmmm....jeg skal undersøke det :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan du ikke finne ut hvor mange sider det er i den du har bestilt? Er det mellom 900 og 1000, så har du bestilt Fall of the giants, bok en av en triologi, hvor bok to kommer 18. september.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøpte den....må bare finne den fram igjen... Ble bare minnet på det fordi noen skrev om serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du leser lenger opp, så har jeg svart på det. Boken kommer ut både på engelsk og norsk 18. september, ifølge Amazon, Bokklubben, Bokkilden osv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, men jeg lurte ikke på del to av trilogien, vet du... Jeg lurte på om del en i trilogien var gitt ut i to bind. Men jeg forklarte meg så dårlig :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er "Kjempenes fall". Men jeg glemte å si at jeg har kjøpt den på engelsk, "The Fall of Giants". Da fikk jeg svar på at det er en serie, ja.... Jeg har jo ikke lest den første ennå! Den ligger på vent sammen med altfor mange andre bøker (SLUTT å kjøpe, SLUTT å kjøpe...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergTheaStig TKirsten LundSissel ElisabethBeathe SolbergLailaNtotheaalpakkaNorahSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldTor-Arne JensenHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaCarine OlsrødReadninggirl30