Herlig krimbok! Tror ikke jeg har lest bøker sett fra rettsmedisinerens side tidligere, og dette var en artig ny erfaring!

Spennende og intens, og veldig bra! God flyt i språket. Anbefales! Håper bok 2 (Causa Mortis) kommer på norsk snart, kom i Sverige i 2011.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Helt enig i at dette er fin krim! Men jeg leser helst svenske bøker på svensk, jeg da, så jeg trenger ikke vente på noen norsk utgave. Billigere blir det også ;) Får vel bestille neste snart...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter å ha sjekket med forlaget, er det ingen planer om å gi ut Causa Mortis på norsk, dessverre. Da må vi nok kjøpe den på svensk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sjekket nettopp www.Adlibris.com boken er utgitt på dansk forlag. Dansk er nesten som å lese norsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk Kirsten! Jeg hadde ikke tenkt på at den var oversatt til dansk. Er nok enig med deg i at det er lettere å forstå danske bøker enn svenske.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag