Her! Har vært på Brønderslevf forfatterskole, og anbefaler det til ALLE! Den beste uken i hele mitt liv!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Så bra! Hvor ligger den skolen? Høres dansk ut?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp- Danmark ^^ Nord-Jylland. Det var på en Idrettshøyskole som stod tom om somemren ^^

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen flere unge her? Under 18?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg er nok ikke av de eldste her. Når man går på ungdomskolen er det vel snarere tvert imot. Men selv om jeg fortsatt går på u.skolen betyr det ikke at jeg ikke skriver. Jeg har jo av og til prøvd å skrive noe som skal ligne en "bok", men jeg har virkelig ikke tid til det nå. Men små-historier skriver jeg, og fanfiction. Har til og med vunnet et par skrivekonkurranser, noe som jeg er bittelitt stolt av. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv skriver jeg på en fantasy-bok ^^ You go girl ^^

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Haha, takk for det! :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er spennende å høre om unge mennesker som skriver. Jeg er jo selv nettopp ferdig med ungdomsskolen, så er vel som deg neppe en av de eldste her. Jeg synes ihvertfall det er veldig flott og modig å tørre og begi seg ut på et skrive prosjekt, stort eller lite, og har enorm beundring fordi som tør. Har jo selv fablet med tanken på å skrive noe, men ideene farer så fort forbi at jeg ikke klare å gripe dem faste lenge nok til å lage noe fornuftig av det. Men kanskje fanfiction er veien å gå. Mange unge forfattere har jo startet sin kariere der. Hva for fan fiction er det du skriver?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, takk! :-) Jeg skriver for det meste Twilight fanfiction, men har også prøvd meg på The Southern Vampire Mysteries. Skjønner hva du mener med at ideene farer så fort forbi. For meg må jeg bare gripe tak i det som kommer, for det er nytter ikke å tenke og tenke, da kommer det ikke noe. Man får bare tak i det som farer forbi. I alle fall for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror det er en del unge her, selv om største gruppen er nok godt over 18. Selv er jeg fremdeles i gråsonen, og enda ikke passert de gyldne 18. Regner med at du også, siden du lurer, hører til i denne kategorien. Kjekt å høre flere unge røster her inne :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanKirsten LundLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald KAnne Berit GrønbechBård StøreStian AxdalGunn Duaas