Fordi det er Bokklubben (har ikke noe godt forhold til dem) og fordi jeg aldri forventer å finne noen bra bøker på sånne salg, så har jeg latt være å se på siden...men idag måtte jeg gi tapt for nysgjerrigheten. Jeg fant ut at jeg ikke skulle la et mulig varp slippe unna bare fordi jeg ikke liker Bokklubben, og scrollet meg fort nedover siden...nesten i håp om at det ikke skulle være noe bra der :P Men den som endte opp med å kjøpe, det var jeg.. Blant annet Rebecca, som det har vært en del snakk om i det siste...nå er den på vei til hylla mi :) Gleder meg til å få pakke i posten :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det ble 4 bøker på meg:

Verdensmestrene av Henrik H. Langeland
Middag av Herman Koch
Rebecca av Daphne Du Maurier
Mors og fars historie av Edvard Hoem

(Som medlem er jeg flink til å avbestille bøker. Har funnet bøker her som ingen andre nettbutikker har hatt inne. Har funnet flere rimelige bøker i år.)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpLailaKjell F TislevollKristine LouiseINA TORNESEivind  VaksvikTine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteAnne-Stine Ruud HusevågTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliTanteMamieAnn EkerhovdHarald KTorill RevheimVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11DemeterBeathe SolbergJarmo LarsenKirsten LundRandiAnniken RøilIngrid HilmerToveSverre HoemJørgen NLeseberta_23Mads Leonard HolvikVannflaskeHegeNinaTotoroBjørg  Frøysaa