Bokklubben selger 50 bøker til 50kr/stk.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 19 svar.

Tadaaa! Ble Brente skygger og, for jeg måtte jo inn og se om det var flere jeg ønsket meg. Jaja...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja kjenner meg igjen hehe

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da kom bøkene jeg hadde bestilt. Fikk også med Kjartans Fløgstads Grense Jakobselv som jeg trodde de var fri for. Lykke på en lørdag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mine er nå underveis og jeg gleder meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mors og fars historie, Alle dør alene, Rebecca, Noen kjenner mitt navn

Har hørt bare godord om alle disse, så da ble jeg 200 kroner fattigere, og det er jo ikke stort å klage på når man får 4 bøker for den prisen. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har kjøpt meg * John Lindqvist: Menneskehavn Jan Kjærstad: Normans område Lawrence Hill: Noen kjenner mitt navn Tore Renberg: Dette er mine gamle dager Jan Gullou: Brobyggerne

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fordi det er Bokklubben (har ikke noe godt forhold til dem) og fordi jeg aldri forventer å finne noen bra bøker på sånne salg, så har jeg latt være å se på siden...men idag måtte jeg gi tapt for nysgjerrigheten. Jeg fant ut at jeg ikke skulle la et mulig varp slippe unna bare fordi jeg ikke liker Bokklubben, og scrollet meg fort nedover siden...nesten i håp om at det ikke skulle være noe bra der :P Men den som endte opp med å kjøpe, det var jeg.. Blant annet Rebecca, som det har vært en del snakk om i det siste...nå er den på vei til hylla mi :) Gleder meg til å få pakke i posten :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det ble 4 bøker på meg:

Verdensmestrene av Henrik H. Langeland
Middag av Herman Koch
Rebecca av Daphne Du Maurier
Mors og fars historie av Edvard Hoem

(Som medlem er jeg flink til å avbestille bøker. Har funnet bøker her som ingen andre nettbutikker har hatt inne. Har funnet flere rimelige bøker i år.)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takker for tips :)

Da ble det tre bøker:
Mors og fars historie av Edvard Hoem,
Brente skygger av Kamila Shamsie og
Alle dør alene av Hans Fallada.
Desverre var Grense Jakobselv av Kjartan Fløgstad utsolgt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg oppdaget også dette salget nettop.
Jeg er ofte skuffa når jeg sjekker slike salgsframstøt, men her er det mange flotte bøker..
Jeg anbefaler spesielt Brente skygger...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Yes! Jeg har bestilt! Og gleder meg til de kommer. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg oppdaget også dette, men har for tiden ikke råd til de store bokkjøpene selv om det er salg. Derfor passet det utrolig bra at jeg hadde et ubrukt gavekort på... ja, akkurat, 50 kroner :) Så da ble det Rebecca på meg siden jeg har hørt mye bra om den i det siste :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

O'glede! I dag fikk jeg mail fra bokklubben med enda et gavekort på 50 kr så da ble det ny gratis 50-kroners bok på meg :) Menneskehavn denne gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Den var en av de jeg kjøpte og. :) Hørt mye bra om den, så er spent på om den lever opp til forventingene. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt valg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ja jeg er også spent på det. Av og til er det de bøkene jeg har hørt mye bra om som jeg ender opp med ikke å like :( Kanskje jeg bare er merkelig. Jeg hadde så lyst å lese Moby Dick tidligere fordi den er så mye omtalt overalt, men du verden for en treig og kjedelig bok....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jada :) Oppdaget det da jeg kom på jobb i dag og starta like godt arbeidsdagen med å kjøpe 5 bøker ;) Jan Guillou Brobyggerne, Henrik Helliesen Langeland Verdensmestrene, Tiller Innsirkling 2,Kamila Shamsie Brente skygger og Håkan Nesser Carmine street (den siste kostet kr 79 da) Veldig fornøyd!! Mange av bøkene som var på salg, har jeg jo dessverre allerede kjøpt til full pris.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er kanskje ergerlig å oppdage billige bøker som man har betalt full pris for. Skal det være en trøst så vet man ikke det før lenge etterpå. :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

somniferumTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanKirsten LundLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald KAnne Berit GrønbechBård StøreStian AxdalGunn Duaas