At alle bør passe på seg selv så ikke iver og entusiasme går over i stress og lesepress er jeg enig i.

Men vi må ikke kjøre ut i motsatt grøft og problematisere sunne og naturlige impulser. Ser man en fin bil får man lyst til å kjøre den, ser man en attraktiv mann/dame får man lyst til å bli bedre kjent, og hører man om en interessant bok får man lyst til å lese den. Og man får jo høre om mange interessante bøker her på Bokelskere.

På samme måte er det naturlig med en liten sorgreaksjon når en aktivitet man er glad i ikke lenger er samme kilde til glede. En musikkelsker depper når stereoanlegget går i stykker, en ung viril mann depper når impotensen kommer, og du og jeg depper når vi blir forkjøla og det ikke smaker noe av mat eller vin.

Å bli litt nedfor når noe er ugreit er en del av mekanismen bak det å kunne nyte for fullt når alt fungerer. Man skal kjenne at man lever!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Albert Åbergs bestemor sier at det er fint at det ikke er bursdag hver dag (selv om Albert selv er lei seg når det ikke er flere pakker å pakke opp). Mitt motto i denne sensommertiden er enkelt. Grip dagen og joggedressen. Og følg Politimester Bastians instruksjoner. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine Pedersen