Måtte finne ut hva som gjorde at 12-åringen min, som vanligvis ikke leser så mye, ble så hekta på denne boka. 17-åringen har lest den på engelsk og liker den også godt. Har kjøpt hele serien på norsk og engelsk etter ønske fra mine døtre.

Jeg leste den ut på en dag og hadde vansker med å legge boka fra meg. Den har en drivende handling, er spennende og har til og med litt gryende kjærlighet. Er ikke så begeistret for konseptet med at barn dreper barn (som jeg hadde lest om. Har ikke sett filmen) Synes den minner litt om Uglies, hvor også handlingen foregår i fremtiden, opprørske tenåringsjenter som fikser det meste, dystre samfunn hvor dramatiske endringer er uungåelige.

Lett å lese, mye spenning, men forutsigbar. Tenker jeg må sjekke ut filmen for å se hva de har fått til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB