http://www.youtube.com/watch?v=XI0gMBDb3TQ&feature=g-u-u Jeg fikk vite det fra denne flotte youtuberen(som forresten har en hel videoserie hvor har leser og kommenterer Twilight). Hadde før det bare sett at de fylle hele vegger i alle bokhandlene jeg har vært på (i USA) siste måneden. Did some googelin' sjøl etter å ha sett denna, og det viser seg altså at den ble skrevet som Twilight fanfiction, den het "Master of the universe" skrevet under navnet Snowqueen'sIcedragon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det ser ut som jeg må gjøre litt research gitt :p Mens jeg leste bøkene, var det lite som minte meg om Twilight- karakterene egentlig. Kanskje Christian og Edward har litt likheter når det gjelder beskyttelse av damene sine, men jeg føler egentlig at det stopper der. Men bøkene er jo gode, alle sammen...stor fan av både Twilight, og nå Fifty Shades :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, har lest mange steder at bøkene har lite til felles med hverandre, og at det er vanskelig å se linken etter at navnene er blit byttet ut. Jeg tror jeg er nødt til å sjekke ut disse bøkene. Det er tross alt erotica Twilight fanfiction, som har blitt den raskeste selgene paperbakcen noen sinne. Men kan jo ikke la være å finne ut hva dette er for noe!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorStig TTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaKirsten LundCarine OlsrødReadninggirl30TanteMamieLilleviIvar SandGrete AastorpgretemorAlex NietoIngunn SBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelli