Jeg synes tråder her inne, som har mer en 10 innlegg, er tunge og lese fordi man ikke får det opp som strøm (innlegg kronologisk etter tid). Når jeg trykker på "strøm" så får jeg opp alle svar i alle tråder og ikke den enkelte tråden jeg vil lese. Så lange tråder åpner jeg sjeldent. Jeg får ingen sammenheng i tråden når den ikke kommer opp som en strøm. Er det jeg som kløner her, eller er det bare slik? Går det ann å få hver enkelt tråd opp som strøm?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg synes også det kan være vanskelig av og til. Jeg tror faktisk jeg hadde foretrukket omvendt rekkefølge i forhold til det som er nå, altså at de nyeste svarene kommer sist og ikke først som nå. Da ville ikke svarene på svarene brutt opp rekkefølgen på samme måte som nå fordi de kommer under det de svarer på. Alt ville fulgt samme rekkefølge og vært lettere å følge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja jeg har sett denne, men da faller direktesvarene bort, så det mister litt sammenheng.

Men ellers er jeg fornøyd altså ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee