Jeg kan ikke noe for det men jeg synes det er SÅ hyggelig "å se" de jeg prater med her på siden. Personene blir levendegjort for meg og jeg føler nesten at jeg kommuniserer med kjente og kjære personer. Noen av de jeg har "pratet med" over en lengre periode, og som bruker bilde av en kjent person eller et symbol, synes jeg forsåvidt er greit fordi jeg har vendt meg til det fra starten av min bokelskerperiode. Greta Garbo, Ava Gardner eller Katharine Hepburn blir på en måte mine venner. Men så plutselig....som lyn fra klar himmel...blir de borte og erstattes med dyr eller symboler. Det er som å miste en venn. Jeg kan nevne Kirsten Lund ( vær så snill å bli ditt "gamle jeg" igjen selv om det bildet du brukte egentlig ikke var av deg) Men for meg var det Kirsten. Og nå har fordundre meg Rose-Marie tatt bort det fine bildet sitt og erstattet det med en mindre flatterende skulptur. Nei ærlig talt!! Det tar jo også tid før det går opp for meg at du/dere faktisk er aktiv(e) på siden. Jeg ble kjempeglad da jeg endelig ble ordentlig 'kjent" med Karin, Tordis og Wolfcat. Takk, dere lyser opp på siden.

Jeg både forstår og respekterer at noen ønsker å være "anonyme" her inne, men er det egentlig nødvendig på enn så venneligsinnet og kultivert nettside som "bokelskere.no"

Som dere forstår, dette er mitt synspunkt.

Hva er deres?

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Viser 106 svar.

Henter opp denne tråden i anledning Lise Munthe's nye tråd "Fjeset ditt".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hmm? Det må vel være lov å synes det synes jeg. :)

Det er vel riktig så fint.

Selv er jeg mer en navneperson. Navn er fine bilder de og. :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Beklager sent svar. Er ikke vant å sjekke meldinger så jeg tro ikke jeg har svart seg.
Dette er mitt første barnebarn, min lille prinsesse Mia. Hun er 1år og 7 mndr.
Dessverre bor hun på Lillehammer og jeg i Bergen, så eg må vel flytte ned dit.
Hilsen Tor

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bildet ditt er jo både personlig og svært hyggelig;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes absolutt at det bør bli ett nytt treff snart. Jeg hadde ikke anledning til å ble med på det i juni : )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jer er helt enig. Balte litt med å få inn profilbildet mitt men med litt hjelp gikk det:)

" Ingen natt er uten morgen....." Ha en snill natt og lykke til dåkke som trenger det(det gjør vi vel alle foresten)!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

De liker ikke direkte sollys. Selv holder jeg planten under springen og lar den få renne av seg før jeg setter den i potten igjen. Har selv kjøpt 2 nye orkideer og vedkommende som ekspederte meg forklarte at man bruker spesiell næring for orkideer og da lar planten stå litt i det næringsrike vannet. For å få en start på blomstringen igjen lar man bare planten stå litt kjøligere enn stuetemperaturen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

hehe nå skal det ikke så mye til før det regner her. Når valmuene springer ut er vel i den tiden vi kan regne med regnvær.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Gode og kloke ord må jeg si! Man får selvfølgelig et nærere forhold til de personene man diskuterer med, men i tillegg er det mye lettere å huske dem! Ville for eksempel lett tatt feil av bestevenninen min og andre av vennene mine på Facebook dersom de ikke hadde hatt profilbilder :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Og ettersom den yngste nylig kommenterte "har du den kjedelige blomsten ennå?" og tilbød seg å bytte bilde for meg, så slo jeg til. :-) Men orkidéen er der fremdeles på "hjem", og det skjønner jeg ikke. Samma det...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spent på ditt nye jeg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det er en flott plass jeg bor på. Det er masse historie mellom fjellene her :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har tenkt på å bytte bilde jeg også, for det jeg har nå og som jeg har hatt helt siden jeg registrerte meg for 2 år og 6 måneder siden (oi, er det virkelig så lenge siden altså?) ligner egentlig svært lite på meg nå. Dreadsene er borte, panneluggen er historie og fargen er en helt annen. Men så har jeg blitt så vant med det også, så... ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Såå....spennende! Får kanskje vurdere noe nytt etterhvert jeg også. Etter den pågående debatten har jeg blitt åpen for nye alternativer. Spennende tider....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forandring fryder av og til (hehe har også et nytt bilde på lur, men det får vente litt).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når du skifter bilde, skal du trykke på F5 etterpå som igangsetter skiftingen av bilde. Håper du forstår hva jeg mener!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hadde det fjellet som nabo i tre år under studietiden. Veldig flott der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Profilbildet ditt er flott og lett gjenkjennelig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skjønner godt det Brit og er forsåvidt enig med deg :)
Jeg forsøkte å bytte bilde for en tid tilbake, men fikk det ikke til og ga opp prosjektet.
Har vært her inne fra starten av og har blitt fortrolig med fjellet mitt :)
For de som ikke har sett det så er det Gaustatoppen i Telemark som er avbildet. Føler at det bilde representerer meg. Jeg bor i Telemark og ser fjellet hver dag. Har bestige det flotte fjellet med den fantastiske utsikten mange ganger :)
Tenker også at bilde av fjelltoppen er det folk her inne forbinder med meg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

må innrømme at jeg ikke har tenkt tanken. Kan ikke snakke for andre, men min grunn til bilde er at jeg ikke er glad i bilder av meg selv. Og så er jeg fan av true blood.. og ikke så innmarri teknisk av meg.. så det for være som det er :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så kjekt å vite. Liker selv orkideer, men vet ikke helt hvordan jeg skal behandle dem mens de blomstrer og tiden i mellom blomstringen. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hehe jeg har en venninne som har en del valmue, men virker som hver gang de springer ut så regner det og blomsten detter sammen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den betyr ikke annet enn at jeg er blitt hektet på orkidéer etter at jeg oppdaget at de står veldig lenge i blomst (noe jeg aldri har opplevd med andre planter), og kommer igjen. Så de siste 10-12 årene har det vært den eneste planten jeg har, men da er det rundt 20 stk her til enhver tid. Og så er de jo vakre da!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har faktisk ikke tenkt over det men du har et godt poeng der. Jeg har bildet fra en av bøkene mine. Hadde tenkt å bytte til et jeg liker bedre men kanskje jeg skal vente til jeg er sikker på at det bilde vil jeg ha fast ;). Som bruker heter jeg alltid sommerfugl77 men har i perioder brukt mitt eget navn bak. Jeg liker helst ikke å bruke fullt navn og bilde. Men søker en på lenken på siden min finner en jo det ut uannsett ;) Men da kommer det ihvertfall ikke opp hver gang en googler meg og kan da ikke spores tilbake til meg her. Jeg kan stå for alt jeg sier her inne, men en kan mene en ting i en sammenheng. Som da kan bli tatt ut av kontekst og brukt mot deg i en annen. Det er alltid greit å ikke gjøre alt for søkbart. For en vet aldri hvor det havner.;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Liker kattens uttrykk (ser ut som om den har en rev bak øret). Hilsen katte-elsker (hadde en siameser katt for flere år siden - som jeg savner, de er som barn som man ikke kan være lenge borte fra.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hei Bluebell. Litt uvant i starten, men fint navn

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg er enig i at det er fornuftig å trå varsomt frem i det mylderet av ulike nettsteder og sosiale medier vi alle er blitt en del av. Jeg har også registrert at mange har et ganske lemfeldig forhold til hva man legger ut om seg selv, bilder o.s.v Personlig er jeg også veldig obs på dette og har tatt mine forholdregler. Men akkurat her på bokelskere er jeg ikke særlig privat, det handler stort sett om bøker. Føler det er trygt med bilde her, ihvertfall enn så lenge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har tidligere gjort et lite søk hvor jeg har plukket ut enkeltbokelskere og fant både politisk ståsted, hjemmeadresse og familiebilder på flere iløpet av minutter.

Og jeg respekterer selvfølgelig alles rett til å være så synlige på nett. Men selv velger jeg som sagt, og kun av ren beskjedenhet, selvfølgelig, å være mer anonym;)

(Og for ordens skyld, jeg lagret INGENTING om disse bokelskerne eller andre, jeg bare konstaterte at det var greit å være anonym, og glemte det hele)

Godt sagt! (4) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hadde du valgt Embla hadde nok forvirringen vært optimal ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det jeg skriver her på bokelskere er gudskjelov helt ufarlig og kan leses av alle som ønsker. Men jeg respekterer dine synspunkter

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og jeg har til enhver tid orkidéer i alle vinduer, og ungene mine har i mange år vært lei av å høre meg fortelle alle interesserte (?) om hvordan man får dem til å komme igjen...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nice!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spiller ingen rolle for meg om jeg vet hvordan de jeg kommuniserer med her på Bokelskere ser ut eller ikke!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Absolutt trivelig med både bilde og navn. Selvfølgelig.

Men så lenge alt man skriver her inne er søkbart direkte i google uten at man trenger å være medlem for lese informasjonen, så er jeg paranoid nok til at jeg foretrekker å være både navne- og ansiktsløs;)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja, det er vår bull terrier ja. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du er med andre ord "helanonym". Eller kanskje du er den som bildet viser? Uansett er det hyggelig å ha deg her på siden, Ebba ( eller ikke..)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er det deres hund?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om jeg bare het Ebba!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva med Meryl Streep? Min yndlings skuspillerinne. Hadde vært hyggelig å møte henne på bokelskere. Noe for deg, MiaMaria? Eller alternativt Julia Roberts. Gutta her inne vil nok respondere på det meste du sier.....Prøv!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med Oddmund. Bildet er flott, Maja

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av alle "anonyme" bilder, syns jeg du har det flotteste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er enig at det er hyggelig med bilder på profilen. Men symboler er også ganske greit. Så lenge personen ikke bytter de ofte, så er det lett å se på bilde og vite hvem det er som svarer. Da får jeg heller bli med på et bokelsker treff for å kunne knytte ansiktet til profilene. :)

Jeg har valgt å ikke legge ut bilde av meg, selv, for min bokliste er litt vel avslørende om hvem jeg er som person. JEg står med fullt navn, men mitt navn er såpass alminnelig at det er ikke lett å vite hvilken av Maja Hansener der ute er meg.

Så i stedet valgte jeg min drømmebilde. Ei jente som leser bok i paradiset. Det er virkelig drømmen. Bekymringsløs og fri til å bruke tiden som hun vil, som er altså å lese bøker og nyte stranden samtidig. :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Å, det var veldig deilig å se at ingen blir veldig strenge med dette :) Jeg har, som Reidar, sett andre diskusjoner som har vært ordentlig stygge, bl a på en slektforskerside jeg har vært inne på. Noen er helt manisk opptatt av at andre skal vise seg med fullt navn.

For meg spiller det absolutt ingen rolle hva folk kaller seg. Egentlig er det også mye lettere å huske fra hverandre når navnene varierer fra Brit og Kirsten til Wolfcat og Tigermor! Det var et par stykker her med likt fornavn - husker ikke hvem lenger, men si f eks Kari M og Kari B. Jeg føler jo at jeg "kjenner" noen når jeg har diskutert med dem her inne, og oppfattet disse to personene som samme Kari - helt til jeg så at det var to personer! Det var skikkelig rart :) Selv har jeg et ganske vanlig fornavn, og jeg synes det er greit med et litterært nick :)

At bildet mangler, skyldes mer kløning enn vilje. Tror jeg prøvde å legge inn et filmstjernebilde, inspirert av andre her, men det funka ikke, så jeg ga opp....

Godt sagt! (4) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Takk for det. Oppfattet ikke ditt innlegg som kritikk mot de bildeløse, langt derifra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt drøyt kanskje...? Ikke helt Ebba liksom..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig, fin hund

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, slike holdninger ønsker vi ikke her på bokelskere. Var rett og slett ikke klar over at det diskuteres heftig om dette temaet på andre nettsteder. Innlegget mitt var i utgangspunktet ment som en uhøytidelig meningsutveksling om bilde kontra symboler. Her på bokelskere diskuteres bøker i stort omfang, og jeg tror ikke at de "bildeløse" blir tatt mindre seriøst eller blir lagt mindre merke til enn de med bilde. Snarere tvert imot. Mange med ulike symboler som sitt profilbilde er svært populære her på siden - aktive, dyktige og respekterte bokelskere. Vi kan vel like så godt slå fast følgende: La bokelskere.no fortsette som før med et stort mangfold av kreative løsninger på profilen. Takk for godt svar, Reidar. Fint bilde av deg forresten!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er enig i at det er kjekt med bilder og sånt, men forstår veldig godt at ikke alle har lyst å bruke profilbilde og fullt navn. Noen trives med bilde og fullt navn, andre ikke. Det viktigste er at det ikke brer seg en holdning om at brukere med full navn og bilde er "bedre" enn de uten. Presiserer at jeg ikke har lagt merke til noe sånt her eller at trådstarter innehar denne holdningen, men har sett ganske så hissige diskusjoner rundt dette temaet andre steder på internett. Hadde vært synd viss slike holdninger fikk fotfeste på bokelskere også.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Ser poenget, helt klart! Får vurdere det, men enn så lenge får dere se verdens vakreste bull i stede. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg verdsetter muligheten til å være anonym, men synes profilbildet passer meg bra. Jeg er tross alt superheltinne, dog kanskje ikke riktig så smekker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er kanskje litt drøyt å ha profilbilde av Tomas Espedal? Jeg syns i hvert fall det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det med at andre kan se boksamlingen min, måtte jeg sjekke inne på mine innstillinger. Nei det var heldigvis ikke merket av - lettelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så det gjelder å bare si noe man kan stå inne for i full offentlighet, - og det kan holde hardt noen ganger;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gir meg et hint angående X i figuren, som brukes i kunstmaleri -> personen som er midtpunkt/blikkfang og gir action i bildet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tok en "Zoomtitt" på skulpturen. Joda, sikkert et bevisst valg av Rose-Marie. Skal absolutt vende meg til denne frodige kvinnen. Håper ikke RM tok min noe fleipete kommentar ille opp. Men jeg tror faktisk hun har humoristisk sans også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig, spesielt Rose Marie's nye profilbilde. :)
Den flotte, frodige kvinneskulpturen gir meg tanker om at RM er en usedvanlig kunnskapsrik, kulturinteressert, humoristisk, inkluderende og likandes kvinne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hvis man googler noen som har navnet sitt her, kommer det fort opp hva man sier, - så også ikke-bokelskere kan finne en lett her;)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Litteraturen er viktigst, det er ingen tvil. Men en liten diskusjon i ny og ne kan jo friske opp. Som du sikkert forstår av innlegget mitt er det ikke så gravalvorlig ment. Jeg hygger meg her på siden uansett og tolererer enhver profil, og forstår all argumentasjon for og imot. Men allikevel: Bilder er hyggelig!

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg tenkte nok mer på at "her inne" er en illusjon. Bokelskerne er et åpent nettsted - alle "der ute" kan lese hva som skrives og av hvem. Det er kun den enkeltes side/profil som har adgangsbegrensning. (valgt av bokelskeren selv)

Godt sagt! (7) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

;-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes det er veldig koselig med et bilde til navnet. Det gjør ting litt mer personlig og på et vis føler man nesten at man blir kjent med de andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som min navnesøster Ava Gardner, også kalt Berit R, påpeker et annet sted i tråden, - her "inne" kan vi velge om vi vil opptre inkognito.
Jeg tror mange gjør som meg ved valg av bilde. Bildet som blir valgt er ikke tilfeldig, og representerer ofte elementer/interesser som vedkommende bokelsker kjenner seg hjemme i.
Argumenterer som at det her "inne" er så trygt og ufarlig og at alle kan vise hvem de er, virker en smule naivt på meg, - siden "her inne" - også er "der ute".
At folk velger anonymitet kan ha ulike årsaker. Noen bokelskere lever et liv i "full åpenhet", mens andre igjen ikke engang er listet opp hos 1881.
Uansett, bilde eller ikke bilde, jeg håper at det også i fremtiden vil være litteraturen som står i fokus - og at nick, avatar og "blanke" bilder har mindre betydning.

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Ha-ha! Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bildet er flott, og etterhvert tror vi jo at det faktisk ER deg, Berit

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Beklager sent svar, bokelskere måtte vike for en fotballkamp igår og det tok sin tid. Mente selvfølgelig ikke å legge ord i munnen din, det var kun mine egne betraktninger og tankespinn  :-) Det ser ut som vi er enige uansett, det er hyggelig å se hvem vi snakker med eller å ha ett lett gjenkjennelig bilde å forholde seg til. Synes du har fått mange gode svar og grunner til at man velger som man gjør.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/384938_10150476431606299_866871218_n.jpg

Godt sagt! (5) Varsle Svar

På bokelskere.no kan folk velja om dei vil vera anonyme eller ikkje. Det er fint.

Eg liknar på ingen måte på Ava Gardner, - eg brukar dette filmstjernebiletet på profilen min for å vera litt humoristisk og ironisk. Fordi eg ønskjer å vera anonym på nettstaden, brukar eg eit "symbolsk" ansikt i staden for å ha profil utan bilete. Det er mitt val.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Takk for at du tar opp dette, Brit. Jeg er så enig med det du sier. Jeg betrakter mange av dere som venner, og synes et bilde er veldig hyggelig!
På den annen side respekterer jeg ønsket om anonymitet, selv om det kanskje ikke burde være nødvendig på et snilt og vennlig nettsted som dette:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Du har helt rett, Kirsten

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tja kanskje en gang i fremtiden - hvem vet. Sannheten om seg selv kommer an på personen man møter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt enig, Ellen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var SÅ hyggelig da du byttet ut gullørnen med bilde. Blir faktisk i godt humør av å se ditt blide åsyn, Karin. Og det rare er at da bildet kom, falt liksom alt på plass.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Savner det gamle bildet jeg......

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har rett når du trekker fram dette med navn, og at det også kan være anonymiserende når ikke HELE navnet er med. Jeg har ikke bevisst utelatt etternavnet mitt, men det har bare blitt slik. Har tenkt at fornavn og bilde er et hyggelig " kommunikasjonsverktøy" her på siden. Ved å trekke fram navneaspektet beveger du deg utover det som lå i mitt innspill, nemlig å "se" den/de jeg kommuniserer med. Personlig har jeg aldri, et øyeblikk, vært nysgjerrig på etternavnene. Det går utover mitt anliggende her. Det var rett og slett "Bilde" jeg etterlyste. Fiktive navn synes jeg er helt greit.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, vi må ha et nytt treff så ingen glemmer hvordan jeg ser ut;) God ide! Jeg føler også at katten har blitt "meg" nå, så jeg kommer nok ikke til å bytte ham ut før jeg finner et bilde av meg selv jeg kan bruke.

Det er forresten ikke bare her jeg skuler meg bak et kattebilde, jeg har en katt som profilbilde på facebook også, så det er ikke fordi jeg "gjemmer" meg for noen her at jeg ikke har bilde av meg selv.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det bildeskiftet ditt var veldig artig! Jeg så på deg som en grå og streng gammel dame, men syntes jo ikke alltid uttalelsene stemte med det bildet;) Og så dukket den blide ungdommelige damen opp:D

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hyggelig å se deg ihvertfall....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror du har et poeng,Trond

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når det gjelder deg, Solveig kan jeg fortsatt se deg for meg etter bokelskertreffet ( så lenge det varer da) Må kanskje ha et nytt treff snart slik at jeg ikke glemmer deg...Skåling i rakija, hvorfor ikke? Men "katten" er jo DEG da....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Joda, hyggelig med bilde, om man er fotogen i alle fall. Etter bokelskertreffet hadde jeg store planer om å bytte ut katten med et bilde av meg, men jeg innså ganske raskt at det ikke kom til å la seg gjøre. Jeg har hele tre bilder av meg selv hvor jeg ser ok ut, det ene bildet bruker jeg i CV'en min, det andre finnes på arbeidsgivers hjemmeside, så disse bildene ønsker jeg ikke å bruke. På det tredje bildet skåler jeg i rakija og tenker at ingen vil ta meg seriøst om jeg legger ut det.

Det får bli katten i fremtiden også, egentlig like greit siden de fleste her inne nok assosierer mitt navn med det bildet nå. Også er jeg en crazy cat lady, så sånn sett passer det jo bra;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg kommer til og fortsette og bruke Yinepu/Anubis, denne gamle egyptiske guden er "meg" på nett. Har brukt dette profilbildet i så mange år nå at jeg ser ingen grunn til å bytte :) Det sier faktisk mer om meg enn et vanlig "headshot" vil gjøre :D

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg forstår godt hva du mener, og årsaken til at dere kjenner meg som Wolfcat er at jeg bruker dette nicket omtrent overalt på nett. Jeg liker å hegne om privatlivet, og det er noe av grunnen til slik anonymitet, og bakgrunnen for at jeg ventet veeldig lenge med å opprette en facebookprofil. Ærlighet, derimot, har jeg ingen problemer med å hente fram...

Det kan være forvirrende når noen som er ganske så aktive bytter profilbilde ofte, siden det er noen med forholdsvis like navn. Ja, det er koselig med folks fjes på sidene!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Synes også det er hyggelig med ett ansikt å forholde seg til, men jeg har mer vanskeligheter med å forholde meg til "blanke" profiler, da gjelder det både bilde, kjønn og alder. På en annen side så har vi jo ingen garanti for at den vi prater med er den de gir seg ut for uansett. 

Har absolutt forståelse for at noen ikke ønsker fullt navn og bilde på profilen, og så lenge ingen misbruker sin anonyme tilværelse så synes jeg det er greit. Du bruker jo selv kun fornavn av egne grunner vil jeg tro?

Personlig så tenker jeg nok som du gjør og syntes det var veldig gøy å se flere "ekte" bilder etter bokelskertreffet. 

Godt sagt! (4) Varsle Svar

hehe skal tenke på det - føler meg vel med det bilde jeg opererer med for tiden. "Det er også en del av meg som vises", det andre bildet var et bilde som lignet til forveksling på meg da jeg var litt yngre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har en gang vært en "morsk gull-ørn" her inne. Men så tenkte jeg skitt au, jeg legger inn et bilde, og nå synest jeg det er helt uproblematisk.
Enig med deg Brit, at det er noe annet med et riktig bilde enn andre figurer.
Det som er greit, er at en kan selv kan velge, og så kan en jo ombestemme seg etterhvert som en har vært her en stund.
Det er alltid artig å komme inn på siden å se på bildene av "aktive bokelsker", med et portrett eller ei.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Heheh. Ser den humoristiske snerten du har lagt inn ja, tenkte over det da jeg trykte "lagre" at kanskje svaret mitt var pittelitt vel alvorlig :p Men men, er ikke alltid så lett å få frem rette tonefallet ved bare bokstaver..hehe. Men er jo en god debatt da, håper flere slenger seg med og kommer med sine meninger :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja da ( en liten stund)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for ditt ærlige svar. Vet du, jeg forstår deg veldig godt og jeg har jo ogå vært klar over at din forklaring sikkert er grunnen til at flere ikke ønsker å bruke bilde her på siden. Håper allikevel at du ser den "humoristiske snerten" i innlegget mitt, og at det først og fremst er ment som innledning til en uhøytidelig debatt. Men jeg står ved at jeg synes bilder er hyggelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men Rose-Marie kan vel få lov til å la seg representere av en statue en stund - nå er vi jo godt kjent med hennes egentlige jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Klart det er hyggelig med bilder på profilene, men ikke alle ønsker å legge ut bilder av seg selv på nettet...selv ikke på en så vennligstilt og kultivert side som dette. Og det må jo man bare respektere :) Jeg selv er blant de som ikke liker å legge ut bilder av meg selv, av mange grunner egentlig, som jeg ikke trenger å gå lenger inn på nå. Men det profilbildet (profilbildene) jeg har valgt, føler jeg viser litt av hvordan jeg er som person.. Og det er det sikkert flere som gjør når de velger et annet bilde enn av dem selv. Jeg synes det er litt artig å sitte å se på profilbildene til folk, nettopp fordi de velger så mye forskjellig. Vi er forskjellige alle sammen, og det er noe av det beste med et slikt "samfunn" som vi har her :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Takk, Oddmund. Da har jeg ihvertfall en støttespiller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Støtter deg fullt ut på dette, Brit. Selv har jeg vel hatt 4-5 ulike profilbilder på det halvannet året jeg har vært her inne, men alle har vært av meg selv i ulike sammenhenger. Det burde være trygt og ufarlig å vise sitt blide åsyn her inne.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

LailaAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolsiljehusmorBeathe SolbergGro-Anita RoenKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas KihlmanTor-Arne JensenAnniken LOle Jacob OddenesHarald KAnette SRavnEster SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese Holm