Takk for tips :)

2000 ord pr dag høres jo ganske ambisiøst ut. Tipper du må jobbe veldig strukturert da. Lurt å jobbe deltid hvis man kan. Tror ikke du blir mer lykkelig av å jobbe fullt og ha noen kroner mer, men mindre skrivetid. Som regel bruker man det man har uansett, er det ikke sånn?

Hvor er bokhandelen til Cappelen Damm? Høres lurt ut med drop-in :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg synes 2000 er lite, derfor er det minimum. Men da skriver jeg som det faller meg inn, så det gjenstår alltid en god del etterarbeid.
Litt sånn organisert kaos :)
OG jeg er enig med deg, tror ikke mer penger, men mindre tid til å jobbe for målene vi har satt oss, gjør oss lykkeligere.

Bokhandelen heter Halvbroren, den ligger i første etasje hos Cappelen, i Akersgata, ja :)
http://www.cappelendamm.no/main/katalog.aspx?f=1001&artid=7417

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror den ligger i Akersgata, rett før/ved vg-huset, regjeringkvartalet hvis ikke jeg husker feil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil