Jepp, jeg er "en av dem, ja," som en jeg kjenner så fint sa det :D
Jeg jobber bare deltid for å få tid til å skrive, så den største utfordringen nå er å ikke irritere meg over ALT som jeg vil kjøpe, men ikke kan pga litt vel høye ambisjoner.
Jeg forsøker å skrive de dagene jeg har fri, og må skrive minst 2000 ord per dag.
Jeg er nødt til å lese flere bøker mens jeg har prosjekter på gang, og de må da være i samme sjanger som det jeg selv skriver.

...Nei, glem det, den største utfordringen er å forsøke å bli utgitt :D
Cappelen Damm har startet en ypperlig ordning hvor forfatterspirer kan komme innom bokhandelen deres på torsdager mellom kl 4 og 5, og slå av en prat med en redaktør. Så det ene manuset mitt ble overlevert der for to dager siden. Sier bare tvi tvi og dobbeltvi!!

Du skriver at utfordringen for deg er å få tak på hovedplotet og avslutningen. For min del så funket det å bare begynne med skrivingen, leve meg inn i det, og så kom det egentlig av seg selv.
Jeg holder på med et nytt manus nå, og denne gangen er det annerledes. Her måtte jeg ha det meste klart for meg på forhånd, fordi denne historien er fullstendig oppdiktet og egentlig ikke i nærheten av noe jeg kan relatere til :D

Lykke til! Håper vi alle når målene våre!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Takk for tips :)

2000 ord pr dag høres jo ganske ambisiøst ut. Tipper du må jobbe veldig strukturert da. Lurt å jobbe deltid hvis man kan. Tror ikke du blir mer lykkelig av å jobbe fullt og ha noen kroner mer, men mindre skrivetid. Som regel bruker man det man har uansett, er det ikke sånn?

Hvor er bokhandelen til Cappelen Damm? Høres lurt ut med drop-in :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes 2000 er lite, derfor er det minimum. Men da skriver jeg som det faller meg inn, så det gjenstår alltid en god del etterarbeid.
Litt sånn organisert kaos :)
OG jeg er enig med deg, tror ikke mer penger, men mindre tid til å jobbe for målene vi har satt oss, gjør oss lykkeligere.

Bokhandelen heter Halvbroren, den ligger i første etasje hos Cappelen, i Akersgata, ja :)
http://www.cappelendamm.no/main/katalog.aspx?f=1001&artid=7417

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror den ligger i Akersgata, rett før/ved vg-huset, regjeringkvartalet hvis ikke jeg husker feil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Andreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenKirsten LundAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald KAnne Berit GrønbechBård StøreStian AxdalGunn DuaasHegeArne SjønnesenalpakkaJulie StensethJan-Olav SelforsAnne-Stine Ruud HusevågLeseaaseSigrid NygaardIngeborg GThomas Røst StenerudEgil Stangeland