Dette innlegget bør merkes med Spoiler.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ikke egentlig, for mye av dette står bak boken. I tillegg får du vite dette i løpet av de første ti sidene i den tynne romanen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Virkelig? Det er en stund siden jeg leste boka, men jeg mener å huske at akkurat det med hjertet var hovedpoenget og ble avslørt ett god stykke inn i historien. Mulig at jeg husker feil, men det var jeg ganske sikker på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, nei, nå er jeg usikker gitt. Mardon Hansen kan jo alltids merke det med spoiler for å være føre var! Det skader ikke :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er som du sa i første kommentaren din. Halvparten er på baksiden og resten har man skjønt i løpet av de første ti sidene. Og er grunnen til at man forsetter å lese boken.

Opplevde jeg da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenKirsten LundGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettSolTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalle