Veronika er ung og vakker og har mye rundt seg i livet. Allikevel finner hun ingen ekte glede i sitt liv og bestemmer seg for å avslutte livet sitt.

Hun overlever selvmordsforsøket og kommer på et sykehus hvor hun får beskjed om at hjertet hennes er skadet og hun har kun noen dager igjen.

Gjennom romanen følger vi henne og får del i hennes tanker etter som hun får tilbake livsgnisten og ønsket om å leve igjen.

Etter som dagene går ønsker hun virkelig å leve ...

Liv og død og det å være ekte og tilstede var temaer gjennom boken en fin historie som ledet mot en overraskende slutt.

En fin leseopplevelse :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Dette innlegget bør merkes med Spoiler.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke egentlig, for mye av dette står bak boken. I tillegg får du vite dette i løpet av de første ti sidene i den tynne romanen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Virkelig? Det er en stund siden jeg leste boka, men jeg mener å huske at akkurat det med hjertet var hovedpoenget og ble avslørt ett god stykke inn i historien. Mulig at jeg husker feil, men det var jeg ganske sikker på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, nei, nå er jeg usikker gitt. Mardon Hansen kan jo alltids merke det med spoiler for å være føre var! Det skader ikke :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er som du sa i første kommentaren din. Halvparten er på baksiden og resten har man skjønt i løpet av de første ti sidene. Og er grunnen til at man forsetter å lese boken.

Opplevde jeg da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

EvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine Aske