Hytteinnbrudd nede i Vestfold, et mord (selvfølgelig). En hederlig politimann med platt personlighet som aldri gjør noe gærnt. Hans journalistdatter som faller for feil mann. Gjeeeesp. Ga opp etter ca. 120 sider. Når skal jeg innse at krim ikke er noe for meg?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Veldig dumt at nettopp denne romanen skal få deg til å droppe krim. Jeg har lest mye krim og så utrolig mye bra. Denne kjedet meg også, akkurat som du sier, platt og dårlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Krim er veldig mye opp og ned. Masse bra og en del mindre bra. Og ikke alle bøker av samme forfatter er like bra, men på gir ikke opp sjangeren på grunn av at jeg støter borti enkelte bøker som ikke treffer. Er alt fo glad i de bra krimbøkene til det. Ha forøvrig akkurat begynt på denne som e-bok (fikk den gratis)og har ikke lest nok til å få en mening om den ennå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har også fått den som e-bok (gratis), og jeg må dessverre si meg enig med CreamCat og Brit: denne boken er forutsigbar og lite engasjerende. Jeg er imidlertid svært glad i krim og håper ikke at du gir sjangeren opp på grunn av en dårlig bok, CreamCat!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettStig TIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrld