Det er en del år siden jeg leset den. Leste den da den kom ut. Jeg likte den veldig godt. Synes historien og forholdet mellom Jung, Sabina, Freud var meget interessant å lese om. Gjorde inntrykk. Hun som kvinnelig psykiater og jøde på den tiden- ikke lett. Og de stjal fra henne, Freud og Jung. Så stykket i teaterversjon en tid etter boka kom. I dag kan man se filmen Dangerous Method, som handler om disse tre bl.a.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Den filmen skal jeg få tak i ved første anledning

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har ikke rukket å se den selv, da den gikk på kino, men jeg regner med den er kommet på DVD. Skal se den selv så fort jeg får tak i den. Har hørt flere snakke om den, som en interessant film.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

HeddaMIngunn SKirsten LundSynnøve H HoelHarald KVannflaskeBjørn SturødJane Foss Haugenandrea skogtrø egganTove Obrestad WøienEvaTor-Arne JensenFrode TangenKristine LouiseTheaLailaMorten MüllerThereseHilde H HelsethReadninggirl30SolveigKaren RamsvikGunillaBeathe SolbergLabbelineHeidiHeidi HoltanMetteRuneEli HagelundMarit HåverstadBertyVibekeLaila StenbrendenBerit B LieMonica  SkybakmoenLars MæhlumChristin SillibakkenStine SevilhaugMona Hagen