Vet ikke helt hva jeg skal si, men det er like mye en kjærlighetshistorie som ei erotisk bok. Man bare dras inn i det og klarer ikke komme ut av det, ikke en gang når man er ferdig med boka. Jeg er glad jeg har alle tre liggende. Fifty shades of grey er virkelig verdt å lese, du merker jo fort om du liker den eller ikke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg har lest alle tre og kjente at jeg nesten ble litt deprimert av å være ferdig..håper det kommer mer!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det skjønner jeg godt. Jeg leser nummer tre så sakte jeg kan sånn at den aldri skal til slutt. Håper de blir filmatisert fort nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Mest av alt så er jo dette en fantastisk og altoppslukende kjærlighetshistorie..har lest flere av anmeldelsene (de gjorde faktisk at jeg nesten droppet å lese den første boken) og sitter igjen med spørsmålet: Har de i det hele tatt lest bøkene?!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det tror ikke jeg. Jeg tror det blir ganske intenst og spennende. Jeg gleder meg til filmen kommer!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeLabbelineMalinn HjortlandAnne Berit GrønbechStine AskeTjommituhamreBjørg Marit TinholtLailaIngunn SSteinar HansenritaolineNinaSissel ElisabethSigrid NygaardDaffy EnglundVibekeLisbeth Marie UvaagLesevimsaTrineRoger MartinsenJarmo LarsenTrude OmaflamgeBeathe SolbergSusan StensrudSynnøve H HoelIngvild SAnna Katharina MyklebustTor Arne DahlMerethe SolstadVidar KruminsKirsten LundEli HagelundMonica CarlsenHarald KTom-Erik FallaThomas Røst StenerudAmanda A