Gidder du si noe mer sånn at nysgjerrigheten min virkelig blir satt på prøve?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Har fått med meg ganske mange både positive og negative omtaler av disse bøkene, men ennå er ikke nysgjerrigheten min blitt pirret såpass at jeg har tenkt å lese dem. Hva som gjør disse bøkene så populære er meg en stor gåte, men som sagt jeg har ikke lest annet enn omtalene, så jeg skal ikke uttale meg..;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har heller ikke blitt fristet over evne. Kanskje jeg har blitt for gammel for denne type bøker, eller så har jeg altfor mange uleste bøker i hyllene som lokker meg mye mer. Ser du leser Håkan Nesser nå, gleder meg til Beretningen om herr Ross, og så kan andre kose seg med Fifty shades of grey så mye de vil for meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Som jeg skulle sagt det selv! Altfor mange andre bøker som frister så mye,mye mer...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vet ikke helt hva jeg skal si, men det er like mye en kjærlighetshistorie som ei erotisk bok. Man bare dras inn i det og klarer ikke komme ut av det, ikke en gang når man er ferdig med boka. Jeg er glad jeg har alle tre liggende. Fifty shades of grey er virkelig verdt å lese, du merker jo fort om du liker den eller ikke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest alle tre og kjente at jeg nesten ble litt deprimert av å være ferdig..håper det kommer mer!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det skjønner jeg godt. Jeg leser nummer tre så sakte jeg kan sånn at den aldri skal til slutt. Håper de blir filmatisert fort nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Mest av alt så er jo dette en fantastisk og altoppslukende kjærlighetshistorie..har lest flere av anmeldelsene (de gjorde faktisk at jeg nesten droppet å lese den første boken) og sitter igjen med spørsmålet: Har de i det hele tatt lest bøkene?!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det tror ikke jeg. Jeg tror det blir ganske intenst og spennende. Jeg gleder meg til filmen kommer!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenPiippokattaEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundChristofferTrude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_