Jeg har også vært nysgjerrig på hvem kunsteren kunne være. Har vært inne på Picasso, men kunne liksom ikke gjenkjenne det, selv om jeg ikke er noen Picasso-ekspert, hehe.
Aha, Caribbean's Picasso, da skjønner jeg. Når jeg googlet navnet og så noen av bildene hans så ser jeg det er litt Picasso og kanskje litt Miro blandt hans fargerike flotte bilder.
Heldig er du som har et slikt bilde i stua, Ava :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er enig med deg i at Jose Fuster's kunst også minner om Miro. Da spesielt hans skulpturer og utsmykkinger i hans hjem, atelier og nabolag i Jaimanitas, Havana. Googler du ham, får du kanskje også et glimt av dette fabelaktige stedet han har skapt. Og jeg har nok mer enn et bilde av ham, siden gallerirunder og kunst ofte vekker den samme kjøpelysten som bøker gjør hos de fleste av bokelskerne. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

John LarsenAvaDolly DuckKirsten LundEli HagelundJarmo LarsenHarald KTorill RevheimNinaGunillaTore OlsenTove Obrestad WøienEster SReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine Aske