Denne var både informativ og underholdende. Skjønner mer av hvorfor de fortsatt sliter med problemer i Irland/Nord-Irland, selv om det er en ganske håpløs tanke i 2012 at konflikter skal gå i arv gjennom flere generasjoner.... Samtidig et portrett av en sterk kvinneskikkelse, men litt mer kraft i frasparket på denne romanheltinnen enn en del annet jeg har lest.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt klart veldig interessant i forhold til det som skjer og har skjedd i Irland. Ble ferdig med den akkurat nå og det var både deilig og trist. Leste den i løpet av få dager-kunne ikke la være. Passer bra at jeg har ferie. Trist fordi jeg ble veldig glad i hovedpersonene og akkurat nå fikk de det så bra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Helge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarte