Det virker som om hun har en tryllestav når hun skriver :P Har bare brukt den beskrivelsen på min absolutt favorittforfatter, nemlig J.K. Rowling, men tror at Katarina Von Bredow må ha en tryllestav hun også.

Likevel ble jeg litt skuffet da jeg leste denne boken. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare hvorfor, men tror det har en sammenheng med at jeg leste Søskenkjærlighet rett før jeg begynte med denne. Skal mye til for å overgå Søskenkjærlighet, og derfor hadde jeg nok litt for mye forventninger. Det er riktignok et år siden jeg leste denne boken, og jeg får vel prøve å gi den en ny sjanse selv om jeg likte den ganske godt i utgangspunktet ;D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Haha, enig!! Noen forfattere har en tryllestav, eller en maskin hvor de trykker på NØYAKTIG de korrekte knappene (som jeg liker å si!). Det er en fryd å lese sånt.

Men ja. Hmm. Jeg leste Bare ikke deg før jeg begynte på Søskenkjærlighet. Kanskje jeg likte BID bedre fordi jeg...hm...er en veeeldig kjærlighetsobsessed jente? Og så har jeg en greie for unge, gjerne 24-25-26 år gamle menn, SOM GJERNE HETER ADRIAN (IKKE SPØR HVORFOR, HAHAHAHAH). Enig i at Søskenkjærlighet bare, whoa, blåser deg av banen. Den er enormt bra, en av de beste ungdomsbøkene jeg har lest. Du får forsøke igjen da vet du :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein