Jeg elsker de tidligere bøkene om Afrodite og slukte de bokstavelig talt, men denne skuffet meg litt. Hele tiden ventet jeg på noe...et eller annet, men det skjedde aldri. Synes handlingen var litt vag og uklar. Språket er helt greit.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg likte godt de to første bøkene, men ser at du ble litt skuffet. Anbefaler du meg likevel å lese denne boken :) ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmm.. Jeg vet liksom ikke helt. Lillesøstra mi (som er veldig fan av Afrodite) synes tredjeboka var kjempebra, men jeg synes egentlig ikke det. Kanskje det hadde noe med innstillingen å gjøre? Jeg foreslår at du kanskje prøver de første sidene/evt kapitlene, så ser du fort om du har lyst til å lese videre eller ei. (Har btw funnet ut at leseropplevelse har veldig mye med innstillingen å gjøre!! Sprøtt, men sant.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaIreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJ