En veldig fin bok i god og velkjent Follett stil. Etter å ha lest pillars of the earth og oppfølgeren world without end ble jeg betatt av folletts fortellingsevne. Han greier det jeg absolutt verdsetter i historiske romaner: at man får med seg historiske fakta på en underholdende måte. Jeg var imidlertid skeptisk om dette kommer til å funke med en bok rundt 1. Verdenskrig. Jeg er IKKE særlig interessert i politiske bøker og visste temmelig lite om temaet. Jeg har nesten forventet å bli kjedet uten ende.
MEN JEG TOK FEIL. Kjempenes fall ble til medrivende, underholdende og informativ lesning. Som vanlig greide Follett at jeg knyttet meg til karakterene og kunne holde styr på deres historier. Historien blir fortalt utifra forskjellige lands synsvinkler, noe jeg virkelig setter pris på. I mine øyne er kjempenes fall en bok å anbefale. Jeg er spent på andre bok i trilogien som skal publiseres høsten 2012 :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Odd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten Müller