Jeg leser "Den usynlige broen", og den oppdaget jeg fordi Brit skrev så fint og entusiastisk om den her inne! :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg også! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg håper virkelig at du ikke blir skuffet, Ellen. Når forventningen er høy o.s.v...God lesning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, jeg synes den er veldig god, - men den er jo ganske tykk da, så det tar sin tid;) I begynnelsen tenkte jeg at den var litt for omstendelig, men etter hvert vendte jeg meg til det og føler det som helt nødvendig for at historien skal bli så sann som jeg opplever den. I begynnelsen var jeg også litt skeptisk til hvorvidt en amerikansk kvinne født i 1973 kunne formidle denne tiden riktig, men jeg godtar alt, kanskje særlig fordi hun røper en så dyp kunnskap om menneskesinnet og forhold mellom mennesker. Det jeg har vært litt kritisk til er faktisk oversettelsen, jeg synes som tidligere nevnt i et innlegg at radarparet Risvik har bommet på bruken av du og De;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Glad for å høre at du, så langt, liker boken. Som jeg skrev i omtalen min synes jeg oversettelsen var god. Er neimen ikke sikker på om jeg registrerte "du/de bruken. Var så oppslukt av boken at jeg kanskje overså åpenbare språklige svakheter. Gleder meg til å høre mer fra deg når du har avsluttet den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimOddvarGritaolinemay britt Fagertveit