Jeg vil legge inn en sterk anbefaling, selvom jeg kan være blant de som har skrevet at dette ikke er stor litteratur (med unntak av Nybyggerne del 2 om gullgravere i ørkenen som jeg synes var det). Det jeg isåfall mente med det er at Moberg ikke var en ordkunstner og at verdien for meg lå mest i hans evne til å sette seg inn i en helt annen livsform. Jeg leste hele serien fortløpende i fjor og storkoste meg med det.

Her er det jeg skrev om den

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Til dem som har interesse for dette med utvandring, glemme må vi ikke Selma Lagerløf. Romanen "Jerusalem" (som regel utgitt i 2 bind) .Ikke alle utvandrerne valgte "Uniten"! Men ut ville de, eller måtte de. Vågestykket var stort, uansett!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandPiippokattaKirsten LundMarenMarianne AugustaDemeterritaolineHarald KIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit R