Lettlest og spennende ungdomsbok. Gikk veldig fort å lese igjennom. I bok to er det ikke heksene som er problemet, men en ånd som kalles Illmaren. Og så kirkens inkvisisjon da. Merker at jeg blir lett irritert når folk bruker religion som unnskyldning til å begå udåder.

Ble også litt overrasket over å se at gjennomsnittsalderern på de som eier boka her på bokelskere er 35 år. Trodde jeg ville dra alderen opp, og ikke ned. Men det er jo bare hyggelig det. Skal visstnok bli film av denne bokserien også. The Seventh Son kommer ut neste år. Jeff Bridges passer ikke til skrømtvokteren slik jeg ser ham for meg, men kan jo bli bra allikevel. Blir spennende å se. I mellomtiden skal jeg i alle fall få lest flere bøker i serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaHarald KKirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendlie