Det skjønner jeg godt,selv om jeg ikke alltid gjør det. Men det jeg syntes var fasinernede her var formuleringen uten substans og innhold. Det var en interessant formulering om Kjærstad.

Men synes man det er kjedelig, skjønner jeg godt at man finner flere ting å irritere seg over.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ein kan vel vri og vende på det også, og tenke seg at måten ein skriv på kan gjere ting kjeisamt og ikkje omvendt, at ein byrjar å studere språket fordi forteljinga ikkje fengjar?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det tror jeg du har helt rett i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forresten Holgei. God litteratur kjenneteiknast av at vi har sterke meiningar om den anten det er i ei positiv eller negativ retning, det er litteratur som gir oss sterke kjensler, gode eller dårlege. Slik sett er det mykje som tydar på at Wergeland-triologen er god litteratur, for dei som sett pris på Kjærstad sin stil :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

John LarsenAvaDolly DuckKirsten LundEli HagelundJarmo LarsenHarald KTorill RevheimNinaGunillaTore OlsenTove Obrestad WøienEster SReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine Aske